Bli medlem

120 000 internflyktingar hålls i läger i västra Burma. Foto: SBK

Stöd Svenska Burmakommitténs arbete för mänskliga rättigheter och demokrati i Burma

Medlemsavgiften är 150 kr/år eller valfritt högre belopp för enskilda och 1000 kr för organisationer. Fyll i formuläret för att bli medlem: jag vill bli medlem

Gåvor kan sättas in på PG-konto 129 44 07-0 eller Swish 123 616 24 57

Svenska Burmakommitténs program i Burma stödjer aktivister som på olika sätt kämpar för fred och mänskliga rättigheter. Genom kampanjer i Sverige lyfter vi fram dessa och andra röster från Burmas civilsamhälle. Här kan du läsa om några av våra partnerorganisationer.

Den pågående reformprocessen innebär den bästa möjligheten för demokratisering i Burma på årtionden. I denna avgörande period är det viktigare än någonsin att omvärlden håller sitt öga på utvecklingen i landet, står upp för mänskliga rättigheter och stöttar demokratiska reformer.

Svenska Burmakommittén arbetar i nära samarbete med gräsrots- och demokratiaktivister i Burma. Kommittén är en politiskt och religiöst obunden ideell organisation, och tar tacksamt emot alla bidrag.

Som medlem får du rösträtt på Svenska Burmakommitténs årsmöte, nyhetsblad och inbjudningar till seminarier och evenemang vi arrangerar.

Ditt stöd gör skillnad! Bli medlem eller lämna en gåva redan idag!